Companii

Radu Savopol, cofondator 5 to Go: Mergem înainte cu expansiunea, în următorii trei ani putem ajunge la 400-500 de de unităţi în România

Radu Savopol, cofondator 5 to Go: Considerăm că anul acesta şi în 2021 trebuie să fim cât mai stabili pe plan local.

Radu Savopol, cofondator 5 to Go: Considerăm că anul acesta şi în 2021 trebuie să fim cât mai stabili pe plan local.

Autor: Cristina Roşca, Cristina Bellu

05.11.2020, 00:05 407

♦ Compania şi-a propus pentru acest an un total de 100 de deschideri, iar până la final de octombrie a reuşit 73 de inaugurări, alte 12 unităţi fiind în curs de amenajare ♦ Dacă planul va fi dus la bun sfârşit, reţeaua va număra 220 de cafenele în România la final de 2020.

Reţeaua de cafenele 5 to Go a ajuns la circa 200 de cafenele în Româ­nia, însă loc de expansiune există în con­tinuare, potrivit lui Radu Savopol, co­fondator 5 to Go.

„În următorii trei ani putem ajunge 400-500 de de unităţi 5 to Go. Suntem undeva la 35% acoperire în România“, spunea el recent în cadrul conferinţei ZF Branduri Româneşti.

Antreprenorul adăuga că anul trecut a încercat să extindă businessul în Polonia, dar a fost dificil şi nu a reuşit să facă lucrul acesta. În schimb, a făcut rost de nişte conexiuni foarte bune, a găsit fabrici care pot să producă diverse lucruri pentru companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO