Companii

Radu Popa, fondator al platformei de rezervări sportive Booksport: În Bucureşti există circa 90 de baze sportive care au cel puţin un teren de tenis, doar 3-4 dispun de toate facilităţile la standarde înalte

Radu Popa, fondator al platformei de rezervări sportive...

Autor: Miruna Diaconu

08.11.2021, 18:00 205

♦ Booksport este o platformă de rezervare prin care oamenii îşi pot căuta o bază sportivă şi să îşi rezerve un interval orar în care pot practica un sport. Platforma a fost înfiinţată de către Radu Popa, Sebastian Stoichiţă şi Andrei Dragomir.

Radu Popa, fondator al platformei de rezervări sportive Booksport şi antrenor de tenis, spune că în Bucureşti există crica 90 de baze sportive care au cel puţin un teren de tenis, însă dintre acestea doar 3-4 sunt dotate cu toate facilităţile necesare pentru a se înscrie la standarde înalte.

El este de părere că mulţi din cei care au investit în baze de tenis sunt în general foşti sportivi, dar care nu au învăţat cum se administrează un astfel de business, iar acest lucru reprezintă un dezavantaj pentru a atrage cât mai mulţi amatori de sport.

Cu toate acestea, din cele 90 de baze sportive în care există cel puţin un teren de tenis, peste 70% dintre acestea au un minim de facilităţi, ceea ce înseamnă că dispun de vestiar, duşuri, toalete, însă nu au lockere unde oamenii îşi pot lăsa lucrurile şi acest lucru reprezintă un inconvenient, dar nici un magazin sau un automat de unde sportivii îşi pot cumpăra apă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO