Companii

Radu Piţurlea, Concelex: În semestrul al doilea din 2021, sectorul construcţiilor va fi din nou foarte dinamic. Creşterea va veni din zona publică, zonă care vine ca un catalizator şi pentru zona privată

Radu Piţurlea,  vicepreşedinte al companiei Concelex: În 2020, am reuşit să ne menţinem poziţia. A fost un an neprevăzut, un black swan, şi am reuşit să ne adaptăm şi să ne menţinem poziţia. Sperăm să avem din nou o creştere în 2021. (...)

Radu Piţurlea, vicepreşedinte al companiei Concelex: În 2020, am reuşit să ne menţinem poziţia. A fost un an neprevăzut, un black swan, şi am reuşit să ne adaptăm şi să ne menţinem poziţia. Sperăm să avem din nou o creştere în 2021. (...)

Autor: Ramona Cornea

01.04.2021, 16:30 229

Activitatea din sectorul construcţiilor din România înregistrează o scădere în intensitate în primul semestru al anului 2021, însă va fi din nou dinamic începând cu semestrul al doilea al anului, cu o creştere care va veni din contractele din zona publică, crede Radu Piţurlea,  vicepreşedinte al companiei Concelex.

„În primul semestru din 2021, lucrurile au scăzut în intensitate, însă în semestrul al doilea vor ieşi multe rezultate ale licitaţiilor, iar procesul va fi din nou foarte dinamic în construcţii. Este o încetinire pentru că nu s-au deblocat noile proiecte, nu au pornit, este normal având în vedere cum a fost anul trecut. Începând din semestrul al doilea, dacă toate lucrurile sunt bune, cred că vom avea din nou o creştere mare în construcţii. În principal, această creştere va veni din zona publică, zonă care vine ca un catalizator şi pentru zona privată. Când zona publică începe să se mişte, privaţii prind curaj şi deblochează şi ei proiectele”, a declarat Radu Piţurlea în cadrul videoconferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România. Pulsul economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO