Companii

Radu Lucianu intră în echipa BNP Paribas Real Estate

Radu Lucianu intră în echipa BNP Paribas Real Estate

Autor: Cristi Moga

04.02.2014, 00:04 863
Radu Lucianu, 45 de ani, unul dintre cei mai experimentaţi consultanţi imobiliari din piaţa locală, fost director al firmelor Eurisko şi CB Richard Ellis, va intra în ur­mătoarea perioadă în echipa BNP Paribas Real Estate, firma de consultanţă imobiliară a puternicului grup bancar francez.
 
Din toamna anului 2011, după ce a plecat de la CBRE, Radu Lucianu a con­dus firma Capital Property Advisors, o so­cie­tate fondată de acţio­narii casei de investiţii Capital Part­ners. La momentul lansării aces­tei firme, fondatorii spe­rau la una din primele două poziţii din piaţa de consultanţă imobiliară, dominată de subsidiare ale unor grupuri străine, dar rezultatele obţinute nu au fost pe mă­sura aştep­tărilor. În aceste con­diţii, Lucianu a înce­put de mai mult timp nego­cierile cu cei de la BNP Paribas Real Estate pentru o poziţie de conducere în cadrul subsidiarei locale, iar, potrivit infor­maţiilor ZF, părţile au ajuns recent la o înţelegere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO