Companii

Radu Gorduza, CEO al Affidea: „Piaţa serviciilor medicale private este într-o creştere nestructurată“

Radu Gorduza, CEO al  Affidea în România

Radu Gorduza, CEO al Affidea în România

Autor: Georgiana Mihalache

05.07.2017, 00:05 331
Lipsa de consistenţă în ce priveşte strategia de sănătate la nivel naţional, migraţia medicilor şi un sistem de asigurări medicale slab dezvoltat reprezintă principalele obstacole cu care se confruntă Affidea, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa serviciilor medicale private din România.
 
„Piaţa serviciilor medicale private din România este într-o creştere nestructurată. În plus, sistemul de asigurări private nu este dezvoltat, ceea ce nu permite nici dezvoltarea mai puternică a pieţei“, a spus pentru ZF Radu Gorduza, CEO al  Affidea în România.
 
Affidea a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 14 milioane de euro (64 de milioane de lei), iar pentru anul acesta estimează o creştere de 10%, până la 70 de milioane de lei. După rezultatele de anul trecut, Affidea ocupă locul opt în topul celor mai mari jucători din piaţa serviciilor me­dicale private.
 
Planurile pentru 2017 urmăresc investiţii în echipamente medi­cale, dar şi actualizarea infrastructurii IT, iar cel mai important obiectiv este integrarea clinicilor Hiperdia, achiziţionate anul trecut. Pentru următorii ani, Affidea vizează dezvoltarea şi în zonele în care un sunt prezenţi în acest moment, prin achiziţii şi investiţii greenfield.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO