Companii

Radu Enache va scoate în 2020 sigla ibis de pe hotelurile pe care le deţine. Cele patru hoteluri ibis vor purta numele Continental

Antreprenori locali

Radu Enache va scoate în 2020 sigla ibis de pe...

Autor: Mirabela Tiron

11.04.2019, 00:07 1984

Radu Enache, antreprenorul care controlează lanţul hotelier Continental, spune că va renunţa la contractul de colaborare cu lanţul internaţional Accor la finalul anului viitor. Astfel, cele patru hoteluri ibis (două în Capitală, unu în Sibiu şi unu în Constanţa), ce adună 760 de camere, vor trece sub brandul Continental. Radu Enache este primul antreprenor care a semnat un contract de management cu Accor în Capitală.

„De 20 de ani colaborăm, dar acum nu mai vedem o situaţie de tip „win-win“ şi am decis ca în decembrie 2020 să încheiem colaborarea. M-am întrebat cum pot face ei o politică de marketing pentru hotelurile mele când acum operează şi alte hoteluri în Bucureşti sub alte branduri. Vom schimba strategia, iar această decizie face parte din noul plan de dezvoltare pe care îl avem“, a spus omul de afaceri.

În total, lanţul Continental Hotels operează 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis. Din lanţ fac parte unităţile Grand Hotel Continental (5 stele) din Capitală, dar şi hoteluri cu un număr mai mic de stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO