Companii

Radisson Blu: Credem că 2018 va fi foarte bun pentru afacerile noastre. „Chiar şi în perioadele slabe, avem 100% grad de ocupare.“

Radisson Blu: Credem că 2018 va fi foarte bun pentru...

Autor: Mirabela Tiron

08.02.2018, 00:07 638

Complexul hotelier Radisson Blu şi Park Inn by Radisson, de pe Calea Victoriei din Bucureşti, unul dintre cei mai mari jucători din turism, cu 697 de camere, aşteaptă afaceri în creştere în acest an pe fondul cererii mai mari pentru serviciile de cazare, susţinută de clienţii de business, dar şi de turişti, potrivit oficialilor companiei.

„Segmentul cazări este în permanentă creştere. Evolu­ţia bună a cererii generează şi un grad foarte mare de ocupare. Astfel chiar şi în perioade pe care de cele mai mul­te ori le consideram slabe, anul trecut am avut foarte multe zile cu grad de ocupare de 100%. Suntem convinşi că şi anul acesta va fi la fel, anul trecut, dar şi începutul aces­tui an au adus creşteri semnificative în ceea ce priveşte gra­dul de ocupare (...)“, a declarat pentru ZF Diana Golomoz, cluster director of sales al complexului hotelier.

Complexul de pe Calea Victoriei include hotelurile Radisson Blu şi Park Inn, alcătuite dintr-un total de 697 de camere operate de Rezidor Hotel Group. Complexul avea 420 angajaţi anul trecut, potrivit ultimelor date.

„Din perspectiva cifrei de afaceri, preconizăm că anul acesta va fi foarte bun.“

Radisson Blu este unul din cei mai mari jucători de pe piaţa hotelieră de cinci stele din Capitală, pe care mai activează JW Marriott, Athénée Palace Hilton, Intercon­tinental sau Sheraton.

Capacitatea de cazare în hoteluri a Capitalei este de circa 11.000 de locuri, potrivit ultimelor date disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO