Companii

PwC recrutează 120 de tineri pentru departamentele de audit şi consultanţă fiscală

PwC recrutează 120 de tineri pentru departamentele de...

Autor: Cristina Bellu

04.04.2017, 00:00 211

PwC România recrutează 120 de proaspăt absolvenţi şi masteranzi în departamentele de audit şi consultanţă fiscală pentru poziţiile de consultanţi juniori şi interni, potrivit companiei.

”Conceptul de recrutare al PwC s-a bazat întotdeauna pe selectarea celor mai buni candidaţi, indiferent de nivelul de experienţă anterior şi profilul lor academic, pentru a-i forma în cultura inovaţiei şi excelenţei în muncă specifice firmei noastre. În acord cu misiunea asumată la nivel global, oferim angajaţilor noştri posibilitatea de a contribui la rezolvarea unori probleme importante pentru economia şi societatea românească, precum şi oportunitatea de a lucra în proiecte şi echipe internaţionale”, a spus Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Campania de recrutare a PwC se va derula în continuare într-o manieră gamificată, bazată pe joc, interacţiune, provocări.  De asemenea, se vor utiliza noile tehnologii pentru a facilita procesul de recrutare, prin interviuri şi testări virtuale, folosind inclusiv platforme mobile.

„Vom continua şi anul acesta să folosim metode de selecţie şi recrutare cât se poate de inovative, interactive şi adaptate generaţiilor tinere, cărora ne adresăm. Înţelegem că încă de pe parcursul procesului de promovare, selecţie şi recrutare trebuie să ne adaptăm şi să răspundem aşteptărilor în schimbare ale viitorilor noştri colegi.”, a declarat la rândul său Ramona Simulescu, Liderul de Resurse Umane al PwC în Europa de Sud-Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO