Companii

Proprietarul restaurantului Mica Elveţie se extinde în centrul Capitalei

Proprietarul restaurantului Mica Elveţie se extinde în centrul Capitalei

Autor: Cristina Rosca

27.04.2012, 11:25 1220

Cheful Jakob Hausmann, proprietarul restaurantului Mica Elveţie, vrea să deschidă un nou restaurant în centrul capitalei.

"Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tânăr. Drept urmare şi meniul va fi adaptat cerinţelor unui astfel de target. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete la preţuri corecte", declară Hausmann, un elveţian venit acum mai mulţi ani în România.

În prezent, un alt proiect al companiei este deschiderea unui restaurant partener în Craiova. De asemenea, prin Gastroexpert, compania care administrează Mica Elveţie, Hausmann a consiliat peste 11 locaţii printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time în Tulcea, Black Tulip.

Restaurantul Mica Elveţie s-a deschis în anul 1998 şi functionează în locaţia actuală, din strada Sandu Aldea din 2006. Este un restaurant cu specific internaţional, care se adresează persoanelor cu venituri peste medie. În 2011, Mica Elvetie a avut o cifră de afaceri de peste 35.000 de euro. În meniul din acest sezon al restaurantului se găsesc mâncăruri precum Gaspacho, biban în sos de bere, parfe de limoneta sau carpaccio de ananas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO