Companii

Proprietarul librăriei Cărtureşti: A crescut numărul de bonuri, vin mai mulţi clienţi în librării

Proprietarul librăriei Cărtureşti: A crescut numărul...

Autor: Mirabela Tiron

27.08.2018, 00:07 2768

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, continuă expansiunea pe piaţa locală şi va deschide până la finalul anului librării în Baia Mare, Sibiu şi Craiova, iar la Timişoara va bifa a doua locaţie proprie din oraş.

„Librăriile din provincie aduc în continuare creşteri cu două cifre, ne concentrăm pe noile deschideri. La Timişoara deschidem al doilea magazin în centrul oraşului, la Baia Mare intrăm cu o librărie în centrul comercial Vivo, la Sibiu vom avea o librărie în Sibiu Shopping City (colaborare cu Habitus), iar la Craiova urmează să deschidem în septembrie o librărie“, a declarat pentru ZF Şerban Radu, unul dintre cei doi acţio­nari ai lanţului.

Prima deschidere va avea loc la Craiova în septembrie în centrul comercial Electroputere Parc Craiova, într-un spaţiu de circa 400 de metri pătraţi.

„În primul semestru am avut librării cu afaceri în uşoară creştere, dar şi librării cu vânzări mai mari cu 20-30%, în provincie s-a menţinut creşterea cu două cifre. Nu a crescut preţul mediu la cărţi şi nici bonul“ mediu, ci numărul de bonuri, vin mai mulţi clienţi sau intră mai des în librării.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO