Companii

Pronat, un business cu alimente şi cosmetice bio, vrea să dubleze capacitatea de producţie a fabricii din Sânandrei, Timiş. În 2020, businessul Pronat a urmat o creştere de 15% comparativ cu anul precedent, astfel că, în final, cifra de afaceri a ajuns la 14,9 milioane de lei

Antreprenori locali

Printre reţelele în care Pronat a intrat cu produse se numără Kaufland, Auchan, Mega Image, Profi şi dm.

Printre reţelele în care Pronat a intrat cu produse se numără Kaufland, Auchan, Mega Image, Profi şi dm.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2021, 19:00 163

Pronat, o companie care distribuie şi produce sub brand propriu alimente şi cosmetice bio, ia în calcul să dubleze ca­pacitatea de pro­duc­ţie a fabricii din lo­ca­litatea Sânandrei, judeţul Timiş.

„Am pierdut oca­zia de a accesa fonduri europene pentru a achiziţiona utilaje, au avut prioritate cei care au mers pe investiţii imobiliare. Deocamdată, aşteptăm să vedem în ce fel vom realiza o dublare a capa­cităţii de producţie, deoarece este în pla­nul nostru să realizăm acest lucru. Utilajele ar atrage după sine operatori, deci forţă de muncă ocupată“, spune Emanuel Popa.

Compania are 18 angajaţi, după câteva noi angajări în ultimul an. În 2020, businessul Pronat a urmat o creştere de 15% comparativ cu anul precedent, astfel că, în final, cifra de afaceri a ajuns la 14,9 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO