Companii

Promed System a transformat în spital oftalmologic fostul Dynamic Medical din Militari, cu o investiţie de 1,5 mil. euro

Promed System a transformat în spital oftalmologic...

Autor: Mirabela Tiron

10.03.2017, 00:04 565
Promed System, care operează spi­ta­lul Wellborn din Capitală, specializat pe fertilizare in vitro, a transformat spitalul privat Dynamic Medical din zona Mi­li­tari, preluat anul trecut, în spital de oftal­mologie în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro.

„Pe piaţa serviciilor medicale pri­vate vor rezista cei foarte mari şi cei care s-au concentrat pe segmente de nişă, de aceea am decis să facem în Militari pri­mul spital privat pentru intervenţii of­tal­mo­­logice, cu 25 de paturi”, a spus Silviu Predoi, directorul general al Promed System.

Anterior, în spitalul Dynamic Me­dical, cumpărat de la Ivan Constantin şi Ivan Ştefan, se făceau intervenţii chirur­gicale de ortopedie, cardiologie, recu­pe­rare medicală, chirurgie laparasco­pică, ima­gistică, reumatologie. În 2015, ajun­sese la afaceri de circa 1,3 milioane de lei şi 32 de angajaţi. Spitalul a fost con­struit în perioada 2011-2013. „Într-o săp­tă­mână deschidem spitalul de oftal­mo­lo­gie. Estimăm venituri de 1 mil. euro în pri­mul an de funcţionare“, a spus Predoi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO