Companii

Proinvest Group Paşcani vrea un ajutor de stat de 17 mil. lei pentru o fabrică de bare pentru echipamente de fitness

Fabrica de la Paşcani va produce bare cromate

Fabrica de la Paşcani va produce bare cromate

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.10.2018, 00:07 974

Compania Proinvest Group din Paş­cani (judeţul Iaşi), specializată în pre­lucrarea oţelului, a depus documen­taţia necesară pentru obţinerea unui aju­tor de stat în valoare de aproape 17 mil. lei. Banii ar urma să fie folosiţi pen­tru construirea unei fabrici de la zero.

„Proinvest Group de­ma­rează un con­cept green­field cu o valoare es­ti­ma­tă de 33,8 mil. lei, având ca obiect pro­ducţia ba­relor cro­mate. Imple­men­tarea proiectului de investiţii va atrage cre­area a 100 de noi locuri de muncă. Locaţia de implementare a proiectului de investiţii este municipiul Paşcani, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea economică şi socială a re­giunii nord-est“, spune Vasile Sandu, directorul general al Proinvest Group.

Barele cromate care vor fi produse în fabrica de la Paşcani sunt folosite în in­dustria hidraulică, în echipamentele din sălile de fitness sau în scaunele de birou. Produsele se pot utiliza şi în indus­tria chimică, petrolieră, aero­spa­ţială sau în marină.

Proinvest Group are în prezent şa­se fabrici, toate în Paşcani. Compania dez­voltă, produce şi comercializează semi­fabricate, componente şi sisteme din oţel pentru construcţii, inginerie şi industrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO