Companii

Proinvest Group din Paşcani, o firmă de procesare a oţelului, vrea să investească 10 mil. euro într-o fabrică de panouri termoizolante

Vasile Sandu, directorul general Proinvest Group

Vasile Sandu, directorul general Proinvest Group

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.08.2018, 00:07 1330

Compania Proinvest Group din Paşcani (judeţul Iaşi), specializată în prelucrarea oţelului, investeşte zece milioane de euro într-o fabrică de panouri sandwich termoizolante, în apropiere de Paşcani.

Fabrica va face parte dintr-un parc industrial amplasat pe un teren de 20 de hectare cumpărat anul acesta. Capacitatea fabricii va fi de 2,5 milioane de metri pătraţi de panouri sandwich anual, proiectul urmând să fie gata până la finalul anului 2019.

„Până în 2020 avem investiţii în derulare şi planificare de 12 milioane de euro. Avem şase fabrici şi începem încă două. Cele şase pe care le avem se află în Paşcani, iar din cele două noi, una va fi construită în comuna Stolniceni Prăjescu, la cinci kilometri de Paşcani, şi una tot în Paşcani“, spune Vasile Sandu, directorul general Proinvest Group.

Compania dezvoltă, produce şi comercializează semi­fabricate, componente şi sisteme din oţel pentru construcţii, inginerie şi industrie.

În 2017, Proinvest Group a avut afaceri de 108 mil. lei, profit de 3,6 mil. lei şi un număr mediu de 458 angajaţi, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO