Companii

Proiectul de birouri Ţiriac Tower din Bucureşti ajunge la un grad de ocupare de 75% înaintea inaugurării

Allianz-Ţiriac va fi locatarul a trei dintre etajele clădirii, inclusiv al ultimului etaj - 12.

Allianz-Ţiriac va fi locatarul a trei dintre etajele clădirii, inclusiv al ultimului etaj - 12.

Autor: Bogdan Alecu

26.08.2021, 10:50 2085

Ţiriac Tower acoperă o suprafaţă totală construită de 30.969 de metri pătraţi, din care 16.472 reprezintă birouri clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje şi parter.

Ţiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Ţiriac Imobiliare în Piaţa Victoriei din Bucureşti, a atins un grad de închiriere de 75% în momentul în care au fost finalizate lucrările de construcţii, în condiţiile în care cea mai mare parte din construcţie s-a derulat pe timpul pandemiei.

Amplasat în zona Piaţa Victoriei, la 200 de metri de sediul guvernului, Ţiriac Tower acoperă o suprafaţă totală construită de 30.969 de metri pătraţi, din care 16.472 reprezintă birouri clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje şi parter. Adiţional spaţiilor de lucru şi comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu cinci niveluri, 259 de locuri de parcare, standuri pentru biciclete, duşuri şi vestiare, staţii de alimentare pentru maşinile electrice, precum şi aproximativ 700 de metri pătraţi de terase verzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO