Companii

Profi testează un nou format de magazin, ProfiGo. Primele două unităţi au fost deschise la Timişoara

Profi testează un nou format de magazin, ProfiGo....

Autor: Roxana Rosu

11.02.2021, 14:17 1098

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a deschis astăzi, la Timişoara, primele două magazine pilot ProfiGo, care combină funcţionalităţile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience, planurile companiei vizând integrarea tuturor magazinelor Profi City sub  noul concept.

“În momentul de faţă, acest segment nu este realmente reprezentat în retailul românesc, aşa că intervenim pentru a-l oferi. După părerea mea, putem câştiga această piaţă.”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Noul format a fost anunţat în septembrie 2020, la inaugurarea magazinului concept Profi de la Ploieşti, în cadrul căruia a fost testat ca zonă de convenience. Rezultatele iniţiale s-au dovedit încurajatoare, aşa că ProfiGo va fi dezvoltat ca brand separat, magazinele având o serie de produse ambalate, gata de consum şi de luat la pachet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO