Companii

Profi începe să ocupe Minimax-urile lui Patriciu

Profi începe să ocupe Minimax-urile lui Patriciu

Autor: Cristina Roşca

04.05.2012, 00:00 343

Retailerul Profi a deschis ieri magazinul numărul 118 al reţelei la Urziceni, judeţul Ialomiţa, în spaţiul ocupat anterior de un magazin Minimax al omului de afaceri Dinu Patriciu. "Avem planuri de dezvoltare ambiţioase, iar semnalele încurajatoare pe care le primim de la clienţii de pe tot cuprinsul ţării ne determină să le continuăm într-un ritm alert," a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food, compania care operează magazinele Profi.

Magazinul amplasat în strada Transilvaniei, numărul 5, vizavi de piaţa centrală a oraşului, are 1.196 mp, dintre care 900 mp suprafaţă de vânzare. Acesta este unul dintre cele mai mari ale reţelei Profi. Profi, deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 214,5 milioane de euro, cu 29% mai mult decât în 2010. Profi a anunţat recent că va deschide în acest an 30 de magazine noi şi va închide maxim patru, nerentabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO