Companii

Professional Farma Line a deschis două noi farmacii în judeţul Prahova şi a ajuns la o reţea de 25 de unităţi

Professional Farma Line a deschis două noi farmacii în...

Autor: Laurentiu Cotu

27.01.2022, 17:40 291

Reţeaua de farmacii Professional Farma Line, deţinută de Răzvan Munteanu şi Horia Bunget, a deschis la începutul acestui an încă două farmacii în judeţul Prahova, amplasate în comunele Brebu şi Valea Doftanei, ajungând astfel la o reţea de 25 de unităţi.

Celelalte 23 de farmacii sunt situate în judeţele Prahova, Braşov şi Dâm­boviţa, porţile primei farmacii ale reţelei Professional Farma Line fiind deschise în anul 2001, la Băicoi. 

Noile farmacii deschide de Pro­fessio­nal Farma Line comercializează medicamente pentru diverse afecţiuni, suplimente alimentare pentru menţi­nerea tonusului şi energiei zilnice, produse de sezon dar şi produse pentru igienă şi îngrijirea pielii. Ambele far­macii eliberează şi reţete com­pensate.

Reţelele regionale de farmacii au urmat modelul extinderii într-un singur judeţ sau în judeţele apropiate, în contextul în care au un ritm de creştere mai slab decât al reţelelor de la nivel naţional. În plus, licenţele de farmacie în oraşe au început să crească, ajungând chiar şi la 300.000 de euro, potrivit unor antreprenori din piaţă, ceea ce face mai dificilă achiziţia de noi spaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO