Companii

Producătorul Vrancart Adjud a investit 600.000 de euro într-o linie de fabricat prosoape de hârtie

24.06.2010, 23:01 88

Producătorul de hârtie şi carton Vrancart Adjud, care a rulatafaceri de 27,8 milioane de euro anul trecut, a investit 600.000 deeuro într-o linie de fabricat prosoape de hârtie pentrurestaurante, hoteluri şi cafenele.

"Vom pune în funcţiune prima linie de fabricat role profesionalede hârtie pentru uz industrial. Investiţia în echipamentul care areo capacitate de producţie de 4.800 de tone pe an, a fost realizatădin fonduri proprii", au declarat reprezentanţii companiei, care afinalizat anul trecut cu un profit de 1,1 milioane de euro.

Compania aşteaptă anul acesta o cifră de afaceri de 30,3milioane de euro, în creştere cu 9% faţă de nivelul de anulanterior şi un profit net de circa 600.000 de euro, potrivitdatelor transmise de reprezentanţii Vrancart Adjud. "Companiaproducătoare de hârtie şi carton ondulat a înregistrat în primelepatru luni ale anului o creştere a cifrei de afaceri cu 28,5procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", au declaratreprezentanţii companiei, fără a preciza valoarea absolută a cifreide afaceri. În prezent, producătorul Vrancart Adjud, controlat cupachet majoritar de acţiuni de SIF Banat Crişana (74,7% dinacţiuni), are 1.000 de angajaţi, salariul mediu fiind de 968 delei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO