Companii

Producătorul vopselei Caparol: Se vede efervescenţă în piaţa imobiliară

Producătorul vopselei Caparol: Se vede efervescenţă...

Autor: Laurentiu Cotu

18.03.2016, 00:07 1235

Producătorul de lacuri şi vopsele Daw Benţa România, un joint-venture între compania DAW din Germania şi omul de afaceri Remus Aurel Benţa din Mureş, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 80 mil. lei (circa 18 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul anterior.

„Piaţa a avut o evoluţie pozitivă în 2015, înregistrându-se o creştere de aproximativ 7% faţă de anul anterior. Există speranţe că trendul pozitiv se va menţine şi în acest an, întrucât se observă o efervescenţă în piaţa imobiliară, pe proiecte private de mici dimensiuni, în lucrările de reabilitare a blocurilor vechi, dar şi pe sectorul investiţiilor în blocuri noi şi zone rezidenţiale“, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Aurel Benţa, director general al Daw Benţa România.

Familia Benţa a finalizat anul trecut o investiţie de 29 mil. euro, într-o clădire de birouri de aproximativ 23.000 de metri pă­traţi, proiect în care grupul energetic E.ON şi-a relocat ope­ra­ţiunile din oraşul Târgu Mureş. În clădirea, cu nouă etaje şi 160 de locuri de parcare, lucrau la finele anului trecut aproxi­ma­tiv 700 de angajaţi ai companiilor din grupul E.ON din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO