Caută doar în titlu
Companii

Producătorul de sisteme de iluminat Elba vinde un teren de 5,6 hectare în Timişoara, cu 12,5 mil. euro. „Cumpărătorul este un investitor imobiliar şi doreşte să se menţină confidenţialitatea privind denumirea sa“

Producătorul timişorean de sisteme şi corpuri de iluminat Elba, furnizor de faruri pentru grupuri auto precum Dacia-Renault sau Skoda, a negociat vânzarea unui teren de aproximativ 56.000 mp din Strada Gării, nr. 1, din Timişoara, unui dezvoltator imobiliar, pentru suma de 12,5 mil. euro, potrivit unui document al Consiliului de Administraţie al societăţii Elba.

„Consiliul de Administraţie al societăţii a făcut demersuri pentru vânzarea terenului din Stra­da Gării şi am primit o ofertă pe care o con­si­derăm acceptabilă şi pe care o supunem apro­bării acţio­narilor. Suprafaţa terenului este de apro­xi­ma­tiv 56.000 mp, (...) şi cuprinde inclusiv drumul de acces. Preţul este de 12,5 milioane de euro şi se va plăti după obţinerea aprobării PUZ-ului şi a au­torizaţiei de construire pentru prima parte a con­strucţiei. Ca timp, se estimează un in­terval de ma­ximum un an şi jumătate. Cum­pă­rătorul este un in­vestitor imobiliar şi doreşte să se menţină con­fi­den­ţialitatea privind denumirea sa până la mo­mentul întocmirii documentelor pu­blice afe­rente pro­cedurilor administrative“, se arată în do­cu­men­tul Consiliului de Administraţie al societăţii Elba.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.