Companii

Producătorul de scaune ergonomice Antares România mizează pe o cifră de afaceri de 7,6 mil. euro în 2021. „Din cauza costurilor logistice din China, producţia s-a redirecţionat spre Europa, context în care suntem avantajaţi, fiind producători.“

Producătorul de scaune ergonomice Antares România...

Autor: Laurentiu Cotu

03.12.2021, 18:40 150

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru anul în curs afaceri de 37,7 mil. lei (7,6 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de compania.

Antares România a realizat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 33,4 mil. lei (6,7 mil. euro). Compania a avut anul trecut afaceri de peste 53 mil. lei (11 mil. euro), conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Antares România produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

„În contextul actual, solicitările pentru «biroul de acasă» au cunoscut limite noi, nemaiîntâlnite. Prin intermediul parte­nerilor am vândut foarte multe scaune de birou  angajaţilor care îşi desfă­şoară lucrul de acasă. Reprezintă un avantaj că suntem producători, nu  doar simpli distribuitori, fiindcă în acest fel a fost facil să ne adaptăm si­tuaţiei din piaţă în timpul pandemiei“, a declarat pentru ZF Transilvania Balint Ede, director general Antares Ro­mânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO