Companii

Producătorul de pavele Symmetrica investeşte 9 milioane de euro în linii noi pentru producerea de sisteme pentru canalizări. Până acum, compania a pus în funcţiune prima linie de elemente pentru sisteme de canalizare în cadrul fabricii din Vrancea, pentru ca până în această toamnă să fie inaugurate şi cele amplasate în fabricile de la Braşov şi Suceava

Antreprenori locali

Pentru anul 2021, Symmetrica mizează pe producerea a circa 30.000 de elemente pe toate cele trei linii ce vor fi inaugurate în acest an.

Pentru anul 2021, Symmetrica mizează pe producerea a circa 30.000 de elemente pe toate cele trei linii ce vor fi inaugurate în acest an.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.07.2021, 18:30 188

Producătorul de pavele Symme­trica din Suceava investeşte 9 mil. euro în extinderea cu noi linii de producţie în cinci dintre cele şapte fabrici ale sale. Noile linii vor fi dedi­cate producerii de elemente pentru sisteme de canalizare în contextul cererii tot mai mari de astfel de produse. „Piaţa sistemelor de canalizare este în creştere constantă şi estimăm că cererea va fi tot mai mare în viitor, mai ales în contextul nevoii de branşare a locuinţelor, în special în mediul rural, la sistemul de canalizare“, spune Sebastian Bobu, director executiv la Symmetrica. Capacitatea de producţie zilnică pentru fiecare dintre aceste linii poate ajunge la circa 200 de tuburi din beton sau elemente de cămin. Pentru anul 2021, Symmetrica mizează pe producerea a circa 30.000 de elemente pe toate cele trei linii ce vor fi inaugurate în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO