Companii

Producătorul de materiale de construcţii Soceram a deschis o fabrică în judeţul Neamţ, investiţie de peste 20 mil. euro. Lucrările de construcţie au durat aproximativ trei ani şi au implicat peste o sută de oameni. Următoarea fabrică Soceram va fi ridicată în judeţul Gorj

Soceram produce BCA, cărămidă şi mortare.

Soceram produce BCA, cărămidă şi mortare.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.09.2021, 18:15 446

Producătorul de materiale de construcţii Soceram Câmpina a început producţia într-o fabrică nouă de BCA, situată în localitatea Cordun din judeţul Neamţ, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul companiei.

„Este o fabrică în care am introdus tehnologii de ultimă oră. Vom produce BCA exclusiv din materii prime româneşti, pentru a sus­ţine companiile autoh­tone“, se arată pe site-ul Soceram.

Lucrările de construcţie au durat aproximativ trei ani şi au implicat peste o sută de oameni, spune Ovidiu Crăciun, inginer la Soceram, într-un film de prezentare a noii fabrici, postat în august 2021. Investiţia a depăşit 20 de milioane de euro, precizează Liviu Găină, manager de mentenanţă mecanică, în acelaşi film de prezentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO