Companii

Producătorul maghiar de ţigle Terran investeşte 500.000 de euro în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica de la Câmpia Turzii. Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 mil. euro, profitul înregistrând însă o creştere

În 2018, Terran a intrat şi pe segmentul de producţie în România, cu fabrica inaugurată la Câmpia Turzii, în judeţul Cluj.

În 2018, Terran a intrat şi pe segmentul de producţie în România, cu fabrica inaugurată la Câmpia Turzii, în judeţul Cluj.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.02.2021, 17:40 256

Compania maghiară Terran, care produce ţigle din beton, investeşte 500.000 de euro în unitatea de producţie pe care o are la Câmpia Turzii, în judeţul Cluj.

„După încheierea principalelor contracte pentru acest an, am simţit un optimism moderat din partea partenerilor. În condiţiile date, ne-am stabilit ca obiectiv o creştere de aproximativ 6%, care se bazează pe menţinerea ritmului investiţiilor în con­strucţii. Pentru 2021 ne-am propus investiţii de aproximativ jumătate de milion de euro în utilaje performante şi extinderea spaţiului de depozitare în cadrul fabricii de la Câmpia Turzii“, spune Kocsis Szilveszter, director la Terran România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO