Companii

Producătorul de lapte şi brânză Lactate Natura vrea să-şi majoreze capitalul social cu 10 mil. lei. Lactate Natura, înfiinţată în 1991, are o capacitate de prelucrare de peste 220.000 hectolitri de lapte/an

Lactate Natura din Târgovişte, pro­­ducătorul de lapte şi brânză deţinut ma­­joritar de SIF Oltenia, vrea să îşi ma­­joreze capitalul social cu 10 mi­li­oane de lei, până la 18,2 mi­lioane de lei, prin con­tribuţii în numerar de la acţionari, cu respec­ta­rea dreptului de pre­fe­rinţă al acţionarilor exis­tenţi la data de în­re­­gistrare care va fi sta­bi­lită ulterior de Consiliul de Administraţie, se arată într-un raport la Bursă.

Compania vrea să emită un număr maxim de 4 milioane de acţiuni noi cu valoarea nominală de 2,5 lei pe unitate, cu scopul de a obţine lichidităţi pentru diminuarea datoriilor şi pentru sus­ţinerea programului minimal de investiţii. Raportul de subscriere este de o acţiune nou emisă la fiecare 0,81 ac­ţi­une deţinută. După expirarea perioadei de exercitare a dreptului de preferinţă, acţiunile rămase nesubscrise vor fi oferite în piaţă, timp de 30 de zile de la închiderea primei etape, la un preţ de 2,51 de lei.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.