Companii

Producătorul hârtiei Mototol şi-a majorat exporturile cu 40%

Producătorul hârtiei Mototol şi-a majorat exporturile...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.01.2016, 00:07 1131

Compania Rom Paper din Braşov, deţinută de Claudiu şi Nicoleta Puchin, trimite produse precum şerveţele, hârtie igienică sau prosoape de hârtie în şapte ţări din Europa, anul trecut exporturile ridicându-se la 28% din cifra de afaceri a societăţii.

„Exporturile au crescut anul trecut cu 40% faţă de anul precedent şi reprezintă 28% din cifra de afaceri. În anul 2016 intenţionăm să intrăm şi pe pieţele din Germania, Lituania şi Serbia“, a declarat Claudiu Puchin, directorul executiv al companiei fondate în anul 2002.

Producătorul exportă în ţări precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Republica Moldova şi Bulgaria, iar în planul antreprenorilor stă şi intrarea pe pieţe precum Germania, Lituania şi Serbia.

Cu o cifră de afaceri de circa 52 milioane de lei anul trecut, compania este un jucător de talie medie pe o piaţă ce se ridică la mai bine de 1,5 mld. euro. Însă, în ultimii ani producătorul din Braşov a crescut constant şi datorită inves­ti­ţiilor în brandul Mototol, brandul „fanion“ din portofoliu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO