Companii

Producătorul Fabryo are buget de investiţii de 1,5 mil. euro

Producătorul Fabryo are buget de investiţii de 1,5 mil....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.03.2017, 00:03 234

Producătorul de vopsele şi tencuieli decorative Fabryo, cu afaceri de 47 de milioane de euro în 2016, investeşte anul acesta într-o nouă filială, care va fi amplasată în localitatea Cetin din judeţul Timiş. Investiţia în noua unitate este de 300.000 de euro.

"Filiala Timiş va deveni operaţională în săptămana aceasta. De acolo vom realiza vanzări directe către companiile din retail, dar şi către parteneri constructori. Investim continuu în extinderea şi modernizarea liniilor de producţie şi a spaţiilor logistice pentru a susţine creşterea din ultimii ani şi mai ales cea prognozată pentru următorii ani. Cifra medie investită anual este în jur de 1,5 milioane de euro. Pe langă această filială, în 2017 vom cumpăra o linie complet automatizată de mare capacitate pentru producţia tencuielilor decorative", spune Dragoş Militaru, director general executiv al Fabryo-Atlas Paints.

Anul trecut, compania a investit în ex­tin­derea spaţiilor de depozitare cu pes­te 2.500 de paleţi. Tot în 2016, Fabryo a deschis 25 de locuri de muncă noi şi a lansat, de asemenea, un pro­gram de pregătire internă a forţei de mun­că de tip internship, în parteneriat cu Facultatea de Chimie Industrială din ca­­drul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO