Companii

Producătorul de electrocasnice De’Longhi caută 130 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj. Compania De’Longhi a avut în 2019 un număr mediu de 1.943 de salariaţi, cu circa 200 de oameni mai puţini decât în 2018

Producătorul de electrocasnice De’Longhi caută 130 de...

Autor: Laurentiu Cotu

11.09.2020, 18:15 412

Producătorul de electro­casnice De’Longhi Româ­nia, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, recrutează în prezent 130 de oameni la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru montatori electromecanici (100), dar şi pentru maşinişti (4), electromecanici (6), operatori mase plastice (6), tehnicieni ana­lişti (5), potrivit site-ului AJOFM (A­­gen­­ţia Jude­ţea­­nă pen­tru Ocu­­­­parea Forţei de Muncă) Cluj.

Compania De’Longhi a avut în 2019 un număr mediu de 1.943 de salariaţi, cu apro­ximativ 200 de oa­meni mai puţini decât în anul an­terior.

Estimările pentru acest an vizează însă un total de 2.366 de angajaţi, adică peste 400 de oameni noi.

Italienii angajează la Jucu, dar au în plan să ajungă la 500 de oameni în noua fabrică din judeţul Bihor. De’Longhi a cumpărat anul acesta o nouă hală de 25.000 mp şi o serie de echipamente de la Jasz Plaszt Ro, o afacere antreprenorială din Ungaria. Italienii au preluat o fabrică ce producea componente pentru Samsung şi au demarat în localitatea Mădăras din judeţul Bihor producţia de componente şi electrocasnice mici. Pe lângă producţie, italienii au local şi un birou comercial. Ambele divizii din România – producţia de la Jucu şi comercialul - sunt operate de aceeaşi entitate juridică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO