Companii

Producătorul de vinuri Purcari, cu afaceri de 200 mil. lei, pune la punct un proiect de irigare

Producătorul de vinuri Purcari, cu afaceri de 200 mil....

Autor: Florentina Niţu

12.07.2021, 00:05 1288

„Suntem într-o poziţie forte de a profita de oportunităţi atractive create de această criză.”

Producătorul de vinuri Purcari cu afaceri de peste 200 mil. lei, ale cărui acţiuni sunt incluse în structura indicelui principal BET, are în plan să investească în acest an într-un proiect de irigaţii, în modernizarea unei fabrici şi în îmbunătaţirea produselor şi a unor procese, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Avem mai multe proiecte importante în derulare sau pe care urmează să le implementăm: proiectul de irigare; modernizarea liniei de îmbuteliere la una din vinăriile din cadrul grupului; investiţii destinate sporirii calităţii vinurilor şi îmbunătăţirii proceselor operaţionale”, au răspuns reprezentanţii Purcari la întrebările ZF trimise cu ocazia întocmirii unui nou catalog „Cei mai mari jucători din economie”. Mai multe companii care cultivă viţă-de-vie s-au orientat către investiţii în sisteme de irigaţii după seceta pedologică din 2020, care nu a afectat doar culturile de cereale, ci întreaga agricultură vegetală de câmp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO