Companii

Producătorul de vin Aurelia Vişinescu: Exportul reprezintă în mod normal 25-40% din cifra de afaceri. La începutul pandemiei, acest canal a scăzut, iar semnele de relansare sunt încă timide

Din punct de vedere cantitativ, producţia de struguri a cramei Aurelia Vişinescu a fost de aproximativ 8 tone/ ha în 2021.

Din punct de vedere cantitativ, producţia de struguri a cramei Aurelia Vişinescu a fost de aproximativ 8 tone/ ha în 2021.

Autor: Cristina Roşca

28.10.2021, 18:15 152

Crama Aurelia Vişinescu, situată în zona viticolă Dealu Mare şi operată de compania Domeniile Săhăteni, a fost înfiinţată în 2003, iar în prezent are peste 80 de hectare de viţă-de-vie pe rod.

Producătorul de vin Dome­niile Săhăteni din zona Dealu Mare, care operează crama Aurelia Vişinescu, estimează pentru acest an o creştere de 15% a cifrei de afaceri faţă de 2020. Chiar dacă mai sunt mai puţin de trei luni din an, ritmul de creştere poate în continuare să fie influenţat de even­tualele restricţii impuse dome­niului HoReCa, principalul canal de desfacere pentru vinurile companiei.

„În mod cert, anul acesta este mai bun decât 2020. Noi, care la începutul pandemiei eram dependenţi de HoReCa în proporţie de 75%, am resimţit masiv închiderea acestui sector. Anul 2021, până la ora actuală, este destul de bun în ceea ce priveşte vânzările, suntem în acest moment cu 40% peste 2020, raportat la aceleaşi luni din aceşti doi ani grei“, spune Adina Vulcan, marketing manager la Domeniile Săhăteni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO