Companii

Producătorul de utilaje agricole IRUM a investit 1,9 mil. euro în dezvoltarea fabricii din Reghin

Producătorul de utilaje agricole IRUM a investit 1,9...

Autor: Laurentiu Cotu

04.12.2017, 00:07 1474

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, a derulat în acest an investiţii de aproximativ 1,9 milioane de euro, în pro­iec­te de modernizare a atelierelor de lucru şi în pro­grame de cercetare şi dezvoltarea a produselor. În urma acestor in­vestiţii, compania a realizat în primele nouă luni o creş­tere de aproximativ 18% a capacităţii de producţie.

„În acest an am continuat modernizarea departa­men­telor de prelucrări mecanice, a atelierului de forjă şi a tur­nă­toriei. Totodată, am investit un milion de euro în pro­iec­te privind cercetarea şi dezvoltarea produselor noastre, atât în domeniul agricol, cât şi în cel forestier“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.

IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare şi uti­laje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agri­co­le, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru între­ţi­nerea drumurilor forestiere, însă realizează şi piesele afe­rente acestora. 15% din producţia de uti­la­je de la Reghin merge la export, partenerii de afaceri fiind diverse firme de exploatare forestieră din Spa­nia şi Bulgaria, dar şi producători de utilaje din Ger­ma­nia, Franţa şi Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO