Companii

Producătorul de uşi şi ferestre Aplast: Ne aşteptăm la o stagnare a pieţei materialelor de construcţii în 2019, se simte o uşoară încetinire

Producătorul de uşi şi ferestre Aplast: Ne aşteptăm...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.01.2019, 00:05 1229

Compania are două fabrici în România, una pentru tâmplărie PVC şi una pentru tâmplărie de aluminiu. Doar divizia de PVC a avut vânzări de 16 mil. euro în 2018.

Producătorul de uşi şi ferestre Aplast, deţinut de fondul de investiţii EMSA Capital, va pune în funcţiune până la sfârşitul lunii aprilie echipamente pentru producţie în valoare de 250.000 de euro.

„Vor fi investiţii în linii de producţie PVC şi estimăm să le punem în funcţiune în martie-aprilie 2019. Încă nu am închis anul 2018, dar estimăm o cifră de afaceri de 16 milioane de euro pentru vânzările de PVC“, spune Dumitru Ţurcanu, CFO al Aplast. Compania are două fabrici, la Ceptura (judeţul Prahova) – unde produce tâmplărie PVC – şi la 1 Decembrie (judeţul Ilfov) – unde produce tâmplărie de aluminiu. Capacitatea totală de producţie este de 25.000 de ferestre pe lună. Ambele fabrici sunt operate prin firma Aplast Wood Industry.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO