Companii

Producătorul de tractoare IRUM mizează în acest an pe afaceri de 15 mil. euro

Capacitatea de producţie a companiei din Reghin este de 2.360 de tone anual

Capacitatea de producţie a companiei din Reghin este de 2.360 de tone anual

Autor: Laurentiu Cotu

17.04.2014, 00:06 478
Producătorul de utilaje agrico­le şi forestiere IRUM din Reghin şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 2-3% a cifrei de afaceri, la aproximativ 15 mil. euro, după un avans de 2% în 2013. IRUM a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri netă de aproximativ 64 mil. lei (14,4 mil. euro), un profit de peste 12,6 mil. lei (2,9 mil. euro) şi un nu­măr mediu de 340 de an­gajaţi, con­form site-ului Ministe­ru­lui Fi­nan­ţelor .
 
„Estimăm pentru acest an o creş­tere de 2-3% a afacerilor faţă de anul 2013. Anul tre­cut piaţa a fost în creş­te­re, trend ce se va men­ţi­ne şi în perioada ur­mă­toa­re“, a spus Mir­cea Eugen Oltean, di­rec­tor general al IRUM Reghin.
 
Compania este spe­cia­li­zată atât în fa­bri­carea tractoarelor şi a utilajelor TAF (Trac­toa­re Articu­la­te Fo­res­tie­re), cât şi a al­tor uti­laje agri­cole şi forestie­re, încăr­că­toare, trans­portoare, echi­pamente pen­tru în­tre­ţinerea dru­mu­rilor fores­tie­re, pro­ducând totodată pie­sele afe­ren­te aces­to­ra. IRUM pro­duce în pre­zent la fa­bri­ca din Reghin o no­uă gene­ra­ţie de trac­toare articulate fo­restiere, schim­bate atât la nivel de design, er­gonomie şi confortul postului de lucru, cât şi la nivel tehnic, cu o pro­duc­tivitate mai bună faţă de modelele precedente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO