Companii

Producătorul de tâmplărie Electric Plus din Bacău a ajuns la 43 de francize cu magazinele Barrier, după două deschideri în ultima lună

Antreprenori locali

Adrian Gârmacea, proprietarul companiei Electric Plus

Adrian Gârmacea, proprietarul companiei Electric Plus

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.11.2020, 00:07 617

Producătorul de tâmplărie Elec­tric Plus din Bacău a ajuns la 43 de francize Barrier în Româ­nia, după ce a mai deschis două în ultima lună, însă va închide franciza de la Sibiu în perioada urmă­toa­re. Cele mai recente des­chideri au fost la Paş­cani şi Piatra Neamţ.

„Am ajuns la 43 de magazine Barrier, iar până la sfârşitul anului nu mai avem alte deschideri progra­ma­te, ci doar re­locări. Vom în­chide fran­ciza de la Sibiu, prin­tre primele deschise, aşa că vom rămâne cu 42“, spune Adrian Gârmacea, pro­prietarul companiei Electric Plus, care produce tâmplărie.

În vară, antreprenorul spunea că ţinta este să ajungă la 80-100 de ma­ga­zine Barrier în România, cu o medie de opt-zece deschideri anual. Investiţia me­die într-o franciză Barrier este de 30.000 de euro, sumă la care se adaugă investiţia partenerului local.

În martie 2020, Elec­tric Plus a deschis fran­cize şi în Elveţia şi Bel­gia, iar la începutul aces­tui an, Adrian Gârma­cea spu­nea că sunt planifi­cate deschi­deri similare şi în Ger­mania şi China.

În primul semestru din 2020, Electric Plus a avut o cifră de afaceri de 65 mil. lei şi un profit de 6,3 mil. lei, rezultate cu 10% peste cele din aceeaşi perioadă din 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO