Companii

Producătorul de sisteme de răcire RAAL, cu afaceri de peste 300 mil. lei şi clienţi precum John Deere, Class şi AGCO, caută 115 oameni pentru fabrica din Bistriţa

Producătorul de sisteme de răcire RAAL, cu afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

28.01.2021, 20:20 288

♦ Oficialii RAAL estimau pentru 2020 afaceri în scădere cu aproximativ 18% faţă de anul anterior, ca urmare a efectelor negative ale pandemiei de COVID-19.

Producătorul de sisteme de răcire pentru industria agricolă, auto şi construcţii RAAL Bistriţa, cu clienţi precum John Deere, Class şi AGCO şi afa­ceri de circa 70 mil. euro în 2019, are dis­po­nibile în prezent 115 locuri de muncă pentru fabrica din Bis­triţa, potrivit Agen­ţiei Judeţene pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa. Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi (25), lăcătuşi mecanici (20), operatori maşini CNC (20), sudori (10), ingineri (10), dar şi pentru frezori, strungari, electricieni, teh­nicieni sau manipulanţi mărfuri, conform AJOFM Bistriţa. 

RAAL produce aproape în totalitate pen­tru export, pen­tru industria utila­jelor agricole, utila­jelor pentru con­strucţii, industria mi­nie­ră, vehiculelor co­mer­ciale şi auto. Fabricile RAAL din Bistriţa şi din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, produc sisteme de răcire şi componente ale acestora, radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer şi condensatoare pentru climă (fabricate din aliaje de aluminiu sau oţel inox) pentru utilaje agricole şi de construcţii, aplicaţii industriale, auto, comerciale, instalaţii hidraulice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO