Companii

Producătorul de perne şi pilote Minet Conf din Râmnicu Vâlcea a atins pragul de afaceri de 35 mil. lei în 2018, plus 9%. „Urmează să extindem capacitatea de producţie şi portofoliul de produse“.

Antreprenori locali

Producătorul de perne şi pilote Minet Conf din Râmnicu...

Autor: Mirabela Tiron

01.07.2019, 23:40 264

Producătorul de textile de casă Minet Conf din Râmnicu Vâlcea, parte din grupul Minet, controlat de antreprenori vâlceni, a finalizat 2018 cu afaceri de 35,6 milioane de lei, în creştere cu circa 9%, potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finanţe şi calculelor ZF. În urmă cu doi ani, compania a demarat lucrările de construcţie pentru o nouă fabrică de texile, o investiţie de 6 milioane de euro realizată pentru a dubla capacitatea de producţie.

„Fabrica a fost finalizată. Funcţionează la capacitatea maximă a utilajelor existente. Urmează, în perioada următoare, să mai aducem utilaje pentru extinderea capaci­tăţi­lor, dar şi a portofoliului de produse, care va ajuta la creş­terea cifrei de afaceri. Produsele vizate vor fi în mod principal pentru piaţa externă (UE), dar şi pentru piaţa internă“, a spus pentru ZF Dan Preda, director general la Minet Conf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO