Companii

Producătorul de pavele Symmetrica din Suceava s-a apropiat de 100 mil. lei şi investeşte într-o fabrică nouă lângă Arad

Producătorul de pavele Symmetrica din Suceava s-a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.01.2019, 00:04 1193

♦ Compania a cumpărat anul trecut o fabrică de pavele în judeţul Vrancea, unde a investit până acum 4 mil. euro ♦ Unitatea din Vrancea este a şasea fabrică din portofoliul Symmetrica.

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava a investit patru milioane de euro într-o fabrică cu activitate similară lângă Focşani, judeţul Vrancea, în localitatea Doaga, pe care a cumpărat-o în 2018.

„La începutul anului trecut, am achiziţionat fostul producător de pavaje MBM 95 din Focşani. În această tranzacţie au fost făcute investiţii noi în infrastructură şi în clădirile existente şi a fost modernizată linia de fabricaţie. În luna martie a acestui an, aici va începe să producă cea de-a şasea fabrică Symmetrica. Valoarea tranzacţiei este confidenţială, dar valoarea totală a investiţiei pentru prima etapă de dezvoltare este de patru milioane de euro”, spune Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO