Companii

Producătorul de pavele Symmetrica aproape şi-a dublat profitul în 2020 şi a ajuns la 17 milioane de lei. Afacerile au crescut cu 19%

Antreprenori locali

Producătorul de pavele Symmetrica aproape şi-a dublat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.05.2021, 19:15 268

♦ În toamna anului trecut, Symmetrica se pregătea de inaugurarea unei noi fabrici de pavele, în localitatea Zimandu Nou din judeţul Arad, unde investiţia a fost de 4 mil. euro.

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, şi-a majorat businessul cu 19% în 2020, ceea ce a dus rezultatul la 162,2 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a avut aproape o dublare faţă de anul precedent, situându-se la 17,1 mil. lei.

Până la închiderea ediţiei, repre­zentanţii companiei nu au răspuns la solicitarea ZF referitoare la evoluţia businessului în 2020.

În toamna anului trecut, Symmetrica se pregătea de inaugurarea unei noi fabrici de pavele în localitatea Zimandu Nou din judeţul Arad, unde investiţia a fost de 4 milioane de euro. Astfel, portofoliul companiei a ajuns la şapte fabrici. „Capacitatea de producţie a celor şapte fabrici este de peste 20.000 de metri pătraţi de produse vibropresate/zi. Fiecare fabrică este realizată după designul şi gândirea echipei noastre de ingineri şi beneficiază de linii de producţie de ultimă generaţie, complet automatizate“, se arată pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO