Companii

Producătorul de oţel-beton Procema, deţinut de omul de afaceri Sorin Creţeanu, face 200 mil. lei din materiale pentru construcţii

Producătorul de oţel-beton Procema, deţinut de omul de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.10.2018, 00:04 2951

♦ Procema are o fabrică lângă Bucureşti l Sorin Creţeanu mai controlează şi firma de construcţii Comnord, cu afaceri de 79 mil. lei.

Producătorul şi distribuitorul de oţel-beton Procema, controlat de omul de afaceri Sorin Creţeanu, vinde plase sudate, elemente preasamblate şi alte materiale folosite în construcţii în valoare de peste 200 de milioane de lei. Compania a furnizat materiale pentru clădirea de birouri Sky Tower, centrele comerciale Promenada şi AFI Cotroceni, mai multe proiecte de infrastructură, iar în prezent este implicată în construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Procema SA este deţinută, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, de Sorin Creţeanu (98% din acţiuni) şi Simona Marilena Creţeanu (2%). Sorin Creţeanu este acţionar majoritar (97%) şi în Comnord Bucureşti, companie de construcţii listată la Bursa de la Bucureşti, cu afaceri de 79 de milioane de lei anul trecut. Prin Comnord, Sorin Creţeanu a construit, printre altele, proiectul de birouri Băneasa Business & Technology Park din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO