Companii

Producătorul de mezeluri Killer din Suceava: E foarte greu să ne plătim angajaţii, care îşi doresc şi măriri de salarii, pentru că totul s-a scumpit

Compania deţine abator, o fabrică, 17 magazine proprii şi un parc auto cu peste 30 de maşini.

Compania deţine abator, o fabrică, 17 magazine proprii şi un parc auto cu peste 30 de maşini.

Autor: Florentina Niţu

06.12.2021, 07:45 8980

Alexandru Şcheul, patro­nul producătorului de mezeluri Killer din Suceava, spune că în con­textul actual, în care totul s-a scum­pit şi vânzările compa­niei au scăzut cu 30%, e foarte greu să men­ţi­nă anga­jaţii şi să le creas­că salariile.

„Sperăm să se termine cât mai repede pandemia de COVID-19 să putem vinde, pentru că e foarte greu să ne plătim angajaţii, ca­re îşi doresc şi măriri de salarii, pen­tru că totul s-a scum­pit. Acum, avem 220 de anga­jaţi, dar am putea produce şi cu jumă­tate dintre ei cantitatea pen­tru care avem cerere, însă mulţi sunt de la în­­ceputuri în firmă şi ştiu că e im­por­tan­tă forţa de muncă“, a spus Alexandru Şcheul.

Compania deţine abator, o fa­brică şi 17 magazine pro­prii - care aco­peră ju­de­ţele Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ şi un parc auto format din peste 30 de maşini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO