Companii

Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi şi BMW, şi-a bugetat investiţii de 15 milioane de euro în 2021

Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

03.03.2021, 18:30 345

♦ Compania deţine o fabrică de componente auto în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov şi centre de servicii software şi hardware la Iaşi şi Braşov.

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi şi BMW, şi-a bugetat pentru 2021 investiţii de 15 mil. euro în noi linii de producţie şi în echipamente IT. Preh a realizat şi în 2020 un program de investiţii de 15 mil. euro, în principal pentru creşteri de capacitate aferente liniilor de asamblare şi maşinilor de SMT, cât şi pentru echiparea noii hale de logistică.

„Pentru 2021 s-au bugetat investiţii în valoare de 15 milioane de euro, constând în noi linii de producţie în zona de asamblare pentru clienţii Daimler şi Volkswagen, construirea şi dotarea cu maşini a unui spaţiu de producţie cu atmosferă controlată, necesar pentru introducerea unor noi procese de producţie, dar şi în echipamente IT, în vederea susţinerii creşterii accelerate a resurselor de R&D“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator al Preh România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO