Companii

Producătorul de cabluri auto Leoni caută peste 100 de oameni pentru fabricile din Arad şi Beiuş, judeţul Bihor

Producătorul de cabluri auto Leoni caută peste 100 de...

Autor: Laurentiu Cotu

31.03.2021, 17:00 207

Principalii clienţi ai Leoni sunt producătorii germani de maşini, dar şi alte companii din industria vehiculelor comerciale.

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Arad, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de aproximativ 4,85 mld. euro în 2019, are disponibile în prezent 52 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor la fabrica de cablaje din localitatea Beiuş, judeţul Bihor, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bihor. Compania mai caută încă 59 de oameni (33 de muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, 21 de operatori maşini-unelte şi 5 manipulanţi mărfuri) pentru fabrica de cablaje din Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare pro­fe­sio­­nală pentru toate poziţiile din cadrul com­pa­niei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Compania Leoni Wiring Systems Arad administrează fabricile de cablaje auto din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a funcţionat producătorul italian de anvelope Pirelli. Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO