Companii

Producătorul de bere Albrau din Oneşti termină anul cu afaceri mai mari cu 14% şi a intrat pe categoria radler. Albrau Prod este unul dintre principalii producători de bere independenţi pe o piaţă dominată de companii multinaţionale

ANTREPRENORI LOCALI

Conducerea Albrau Prod estimează o creştere a cifrei de afaceri în 2023, dar un profit asemănător cu cel realizat în 2022.

Conducerea Albrau Prod estimează o creştere a cifrei de afaceri în 2023, dar un profit asemănător cu cel realizat în 2022.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.12.2022, 17:15 302

Luminiţa Martin, director general al producătorului de bere Albrau Prod din Oneşti (jud. Bacău), spune că anul acesta compania estimează o cifră de afaceri de circa 56 milioane de lei, în creştere cu circa 14% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF.

„Anul 2022 a fost un an cu vânzări uşor în scadere şi cu o gamă mult mai mare şi variată de impedimente în întreaga activitate. (...) În acest an am demarat producţia de băuturi nealcoolice carbonatate (radler n. red.)“, a spus managerul, care conduce producătorul unor branduri precum Albrau şi Zimbru.

Anul acesta, compania a făcut investiţii de un milion de lei în creşterea eficienţei energetice, investiţii care vor continua şi în 2023. De asemenea, anul viitor, producătorul se va concentra şi pe scăderea costurilor pe fiecare componentă de producţie.

Pe de altă parte, conducerea Albrau Prod estimează o creştere a cifrei de afaceri în 2023, dar un profit asemănător cu cel realizat în 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO