Companii

Producătorul Alexandrion preia un distribuitor de băuturi din Cipru

Producătorul Alexandrion preia un distribuitor de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.07.2019, 00:07 628

Alexandrion Group, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase, va prelua distribuitorul de băuturi V.M. Cavaway din Cipru, dezvoltat de către antreprenorul Vasos Moiseos, ca parte a strategiei grupului de a-şi extinde prezenţa pe pieţele internaţionale.

Preluarea V.M. Cavaway, tranzacţie care trebuie să primească avizul Consiliului Concurenţei din Cipru, vine după ce în 2017 Alexandrion Group a deschis un birou dedicat operaţiunilor internaţionale la Nicosia (Cipru), având în vedere că produsele companiei ajung în peste 50 de ţări din lume. În 2018, grupul a anunţat înfiinţarea unei reprezentanţe în Brazilia ce gestionează atât operaţiunile din America de Sud, cât şi construcţia celei mai mari distilerii în New York. De altfel, Alexandrion Group va deschide o fabrică de băuturi spirtoase peste ocean.

Compania deţine o unitate de producţie a băuturilor spirtoase în judeţul Prahova. Alexandrion Grup România, compania care operează fabrica de spirtoase de lângă Ploieşti, a avut o cifră de afaceri de peste 193 de milioane de lei (42 mil. euro), în creştere cu aproape 17% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO