Companii

Primii antreprenori înscrişi în programul Go Local, derulat de grupul Iulius, au deschis spaţii de vânzare în mallurile grupului

Recent, au fost inaugurate primele două locaţii, 20 de aplicanţi se află în etapa finală de semnare a parteneriatului, iar alţii au participat la târguri.

Recent, au fost inaugurate primele două locaţii, 20 de aplicanţi se află în etapa finală de semnare a parteneriatului, iar alţii au participat la târguri.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.12.2021, 18:39 271

Doi antreprenori locali au deschis spaţii în proiectele de retail ale dezvoltatorului Iulius Group, ca parte a programului Go local, prin care sunt scutiţi de plata chiriei. Antreprenorii interesaţi pot aplica în continuare online.

„Peste 150 de mici întreprinzători s-au înscris, până în prezent, în programul Go Local, pe care compania Iulius l-a demarat în toamnă. Campania îşi propune să îi încurajeze pe antreprenorii locali care nu au mai fost prezenţi în centre comerciale sau malluri să intre în proiectele Iulius, oferindu-le o serie de avantaje. Programul este implementat în cele două ansambluri mixed-use ale companiei, Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara, dar şi în reţeaua Iulius Mall din Suceava, Iaşi şi Cluj-Napoca. Obiectivul este de a creşte numărul de retaileri activi şi, din acest program, în cinci ani, să se dezvolte noi reţele de antreprenori la nivel naţional”, spun reprezentanţii Iulius.

Producători de articole artizanale sau cosmetice organice, mici întreprinzători din HoReCa şi din entertainment, florării, producători apicoli, magazine cu produse pentru copii, antreprenori din domeniul serviciilor sunt câteva dintre profilurile celor care s-au înscris în program. Programul Go Local le oferă celor selectaţi beneficii precum scutirea temporară de la plata chiriei sau reduceri, flexibilitate la durata contractului, campanii de promovare, consultanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO