Companii

Producătorul de mobilă Aramis Invest vrea să ajungă la 4.500 de angajaţi şi ţinteşte afaceri de 1 mld. lei

Ioan Iacob-Floria, deputy CEO şi director financiar al Aramis Invest

Ioan Iacob-Floria, deputy CEO şi director financiar al Aramis Invest

13.11.2016, 09:30 1363

Aramis Invest din Baia Mare, cel mai mare producător şi exportator de mobilă, mai vrea să angajeze 700 de oameni până la finalul anului viitor, ajungând astfel la aproximativ 4.500 de salariaţi.  Compania, controlată de Vladimir Iacob şi Marius Selescu, livrează 98% din producţia fabricii din ju­deţul Maramureş către retailerul sue­dez IKEA, dar şi-a creat şi propriul brand pe piaţa mobilei, Aramis Feeling. 

„Anul viitor sperăm să ajungem la o cifră de afaceri de un miliard de lei. (...) Lucrurile merg într-o direcţie bună. Secre­tul constă în multă muncă“, a mai spus Ioan Iacob-Floria, deputy CEO şi director financiar (CFO) al Aramis Invest.

Parteneriatul cu IKEA a plasat producătorul din Baia Mare şi în vârful celor mai mari exportatori cu capital ro­mâ­nesc, după ce businessul a crescut cu 16% anul trecut, la 660 mil. lei, bugetul pentru acest an fiind construit pe vânzări de 770 mil. lei.

După ce a devenit cel mai mare exportator cu capital privat românesc, acţionarii Aramis ar putea duce compania pe primul loc în topul companiilor din România care au producţie pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO