LIVE: ZF AGROPOWER - ​ÎNĂSPRIREA POLITICILOR MONETARE IMPACTEAZĂ BURSELE DE CEREALE: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PREŢURILE? Cum răspund fermierii români în această situaţie? O discuţie cu Cezar Gheorghe, consultant comerţ cu cereale, Clubul Fermierilor Români.
Companii

Primele zece companii antreprenoriale din producţia de materiale de construcţii au făcut în 2020 afaceri de aproape 4 miliarde de lei, plus 19% faţă de 2019

ANALIZĂ

♦ Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru.

Cei mai mari zece producători români de materiale de con­strucţii după cifra de afaceri ra­portată pentru 2020 au reali­zat anul trecut venituri cu­mulate de 3,9 mi­liar­de de lei, în creş­tere cu 19% faţă de afacerile obţinute de aceleaşi com­panii cu un an în urmă, arată datele cen­tralizate de ZF pe baza infor­maţiilor din clasamentul dis­ponibil în anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2021. Clasamen­tul a fost realizat pornind de la in­for­­maţiile furnizate de companii sau dis­po­nibile pe site-ul Ministerului de Finanţe la momentul editării catalogului.

Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru. Compania a avut afaceri de 961 de milioane de lei în 2020.

„Anul 2020, în ciuda evenimentelor neplăcute, pentru compania noastră a fost un an bun. Conside­răm că piaţa este în creştere, cel puţin în do­meniul nostru de activitate“, spunea la începutul acestui an Ioan Teslaru.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.