Companii

Primele zece companii antreprenoriale din producţia de materiale de construcţii au făcut în 2020 afaceri de aproape 4 miliarde de lei, plus 19% faţă de 2019

ANALIZĂ

Primele zece companii antreprenoriale din producţia de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.07.2021, 18:30 379

♦ Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru.

Cei mai mari zece producători români de materiale de con­strucţii după cifra de afaceri ra­portată pentru 2020 au reali­zat anul trecut venituri cu­mulate de 3,9 mi­liar­de de lei, în creş­tere cu 19% faţă de afacerile obţinute de aceleaşi com­panii cu un an în urmă, arată datele cen­tralizate de ZF pe baza infor­maţiilor din clasamentul dis­ponibil în anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2021. Clasamen­tul a fost realizat pornind de la in­for­­maţiile furnizate de companii sau dis­po­nibile pe site-ul Ministerului de Finanţe la momentul editării catalogului.

Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru. Compania a avut afaceri de 961 de milioane de lei în 2020.

„Anul 2020, în ciuda evenimentelor neplăcute, pentru compania noastră a fost un an bun. Conside­răm că piaţa este în creştere, cel puţin în do­meniul nostru de activitate“, spunea la începutul acestui an Ioan Teslaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO