Companii

Primăria Capitalei: O parte dintre angajaţii RATB au renunţat la protest şi s-au întors pe traseu

Primăria Capitalei: O parte dintre angajaţii RATB au renunţat la protest şi s-au întors pe traseu

Autor: Mediafax

16.07.2011, 09:11 62

O parte dintre angajaţii RATB au renunţat laprotest şi s-au întors pe traseu, primarul Capitalei, SorinOprescu, spunând că le mulţumeşte pentru că "au dat dovadăde maturitate" şi au înţeles că trebuie să servească intereselorbucureştenilor.

Şoferii şi vatmanii RATB care au protestat vineri sunt suntnemulţumiţi că, odata cu introducerea traseelor de noapte, nu li semai asigură transportul de la domiciliu către autobază şi cel cătrecasă la finalul programului de noapte, se arată într-un comunicatal Primăriei Capitalei.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au precizatcă dacă va fi menţinut actualul sistem detransport al şoferilor, municipalitatea arcontinua să plătească 16 milioane de lei pe an.

Conducerea RATB discută de mai multe ore cu o delegaţie aşoferilor care au declanşat protestul spontan şi au venit la sediulRegiei pentru a cere menţinerea curselor speciale pentrutransportul angajaţilor.

Decizia de a retrage aceste curse speciale a fost luată odată cuintroducerea traseelor de noapte în Capitală, carevor circula începând de vineri, de la ora 23.00.

Reprezentanţii Sindicatului Transportatorilor din Bucureştisusţin că şoferii RATB nu au fost informaţi în prealabil cu privirela decizia conducerii regiei de a înfiinţa cele 23 de trasee denoapte cu autobuzul.Citiţi mai mult despre greva spontană RATB pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO