Companii

Prima mare agenţie de turism străină care pariază pe România: Nemţii de la DerTour cumpără agenţiile de turism ale lui Dragoş Anastasiu

Dragoş Anastasiu

Dragoş Anastasiu

Autor: Cristina Roşca

19.07.2019, 13:32 8375

Agenţia germană de turism DerTour, parte a gigantului Rewe - cunoscut în special pentru operaţiunile de retail precum magazinele de discount Penny Market prezente şi în România, a cumpărat divizia de agenţii de turism a grupului Eurolines România.  Această mutare marchează prima iniţiativă serioasă a unui grup străin pe piaţa agenţiilor de turism din România.

Vânzătorul este omul de afaceri Dragoş Anastasiu care deţine mai multe afaceri în industria de profil, de la hoteluri la companii de transport cu autobuzul.

Tranzacţia include toate activităţile de turism ale Eurolines-turoperare, retail, business travel şi incoming- care în acest moment se derulează pe trei companii distincte ( Touring Europabus, Danubius Travel şi Nova Travel).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO